Tuinaanleg

Betaalbare kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

R

Stipt

Afspraak is afspraak

Garantie

Garantie op de werken

06-45650730

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Kritische tuinaanleg naar wens

Geslaagde tuinaanleg staat bij uw en onze betrokkenheid. Van Ettekoven Hovenier in Loosdrecht doet er dan ook alles aan om u na afloop die glunderende blik te bezorgen! Onze hoveniers zijn nauw betrokken bij de realisatie van uw ideale tuin en brengen uw wensen goed in kaart. Zo komen wij tot een goed tuinontwerp, de basis voor het succes van uw tuin. Hierin komt alles terug: tegels, bomen, planten, houtwerk, tuinmeubilair, noem maar op, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij gebruiken enkel materialen van topkwaliteit. Wandel eens door regio ‘t Gooi, Loosdrecht of Hilversum en u ziet vast tuinen van Van Ettekoven Hovenier!

Van Ettekoven Hoveniers
Van Ettekoven Hoveniers

Tuinonderhoud voor langdurig genieten

Na het aanleggen van uw tuin informeren wij u uitgebreid over het tuinonderhoud. Daar ontkomt immers geen enkele tuin aan. Een tuin kan nog zo onderhoudsvriendelijk zijn, maar is nooit onderhoudsvrij. Met regelmatig tuinonderhoud blijft u het mooie van uw tuin zien. Dat kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden aan Van Ettekoven Hovenier. Met onze deskundigheid en aantrekkelijke onderhoudscontracten geniet u gegarandeerd het hele jaar door van uw tuin! Vooral als wij uw tuin ook hebben aangelegd, kennen wij deze tot in de fijnste details. Voor tuinonderhoud komen wij onder meer in regio Loosdrecht, Hilversum en ’t Gooi.

Zoekt u een goede hovenier voor tuinaanleg in regio Loosdrecht?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag alles over onze tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze hoveniers komen in heel regio Loosdrecht, Hilversum en ’t Gooi.

Van Ettekoven Hovenier KvK 65128699

Oude Molenmeent 5
1231 BD Loosdrecht

E-mail: [email protected]

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.