Over

Betaalbare kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

R

Stipt

Afspraak is afspraak

Garantie

Garantie op de werken

06-45650730

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Van Ettekoven Hovenier in Loosdrecht

Eigenaar Ruben van Ettekoven komt uit de bekende rietdekkers familie van Ettekoven. In tegenstelling tot de rest van zijn familie toonde hij echter meer interesse in tuinen, vooral wat tuinen betekenen voor sfeer en ruimte. Als vanzelfsprekend koos hij voor de hoveniersopleiding. Laat u een tuin aanleggen door Ruben? Dan krijgt u het resultaat van talent, uitgebreide kennis en ervaring. Van Ettekoven Hovenier staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid en is inmiddels een begrip bij particulieren en bedrijven in omgeving Loosdrecht, Hilversum en ’t Gooi.

Het juiste gevoel bij uw tuin

Een tuin kan een ontzettend goed gevoel geven. Dat gevoel proberen wij voor u te bereiken. Voor iedereen hangt dit van andere elementen af. Voelt de een zich doodongelukkig in een strak betegelde tuin, een ander vindt een tuin vol tierlantijntjes weer vreselijk. Nauw luisterend naar uw wensen en met een kritisch oog kijkend naar uw tuin en huis, zorgen wij dat het resultaat exact wordt zoals het tuinontwerp belooft. Na de aanleg van uw tuin adviseren wij u uitgebreid over het benodigde tuinonderhoud. Uiteraard zetten wij ook hier ons graag voor in.

Van Ettekoven Hoveniers

“Uw tuin u een ontzettend goed gevoel laten geven, daar streven wij naar!”

– Van Ettekoven Hoveniers

Wilt u graag meer informatie over Van Ettekoven Hovenier?

Neem dan gerust contact op! Wij vertellen u graag alles over onze hovenierswerkzaamheden. Onze hoveniers komen in heel regio Loosdrecht, Hilversum en ’t Gooi.

Van Ettekoven Hovenier KvK 65128699

Oude Molenmeent 5
1231 BD Loosdrecht

E-mail: contact@vanettekovenhoveniers.nl

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.